Seneste nyt

Ny hjemmeside

Velkomme til Grundejerforeningen Guldkystens nye hjemmeside.

Vores tidligere web-redaktør ønskede at stoppe, og dermed har vi også skiftet til en nyere platform, som vi selv kan redigere. Vi siger tak til Christina Gdowski for hendes mangeårige hjælp, og hjælp her i overgangsperioden.

Udseendet på siden er ændret, men indholdet skulle stort set være det samme. Oplever I at der er oplysninger eller links I mangler, så send os en mail, så ser vi på det.

Hilsen Bestyrelsen

Drænspuling

Michael Larsen har i dag spulet foreningens dræn. Bestyrelsen var traditionen tro med, løftede dæksler, og så til at alt fungerede som det skulle. Et enkelt sted var der rødder i drænet, men ellers var det jord, sand og sten, som skulle spules ud, så drænene er klar til en måske våd vinter.

I et forsøg på at undgå tilstopning af udløbet fra det østligste dræn er afløbet blevet lagt om. Desværre ser det ud til at vi fortsat jævnligt skal grave det fri, når det har stormet.

Badebroen blev taget op lørdag d. 13. oktober.

Den 13. Oktober blev badebroen taget op

Vi har badebroen som et fælles projekt i grundejerforeningen, siden den blev sat op for første gang i foråret 2018.

Det betyder også, at vi er fælles om at sætte den i om foråret og tage den op igen om efteråret. Første gang var den 13. oktober 2018, hvor der var mødt hele 16 personer op, som ved fælles hjælp fik taget den op på blot 2 1/2 time. Fælles morgenmad og frokost gjorde det til en super hyggelig dag og i øvrigt en af de sidste varme efterårsdage.

Hvis du vil følge med i, hvad der sker med badebroen, så følg badebrosudvalgets side på facebook “Badebro Guldkysten”.

badebro