50-årsjubilæumsfest

Lørdag den 3. august fejrede Grundejerforeningen Guldkysten sit 50-års jubilæum med fest i telt på stranden.

Både nye medlemmer af foreningen og “gamle”, der havde været med fra starten, var mødt op for at deltage i arrangementet. Snakken gik, solen skinnede og ikke en vind rørte sig. Foreningens tidligere formand , Bernhard Gdowski holdt festtalen, og derefter var der fælles grill, salatbord, brød, kaffe og kage.

Tak for en hyggelig aften til alle der mødte op.

Generalforsamling 2019

Den 23. juni afholdt vi den ordinære generalforsamling, hvor bla. revision af foreningens vedtægter var på dagsordenen. Da vi som forudset ikke var nok fremmødte til at være beslutningsdygtige, er der indkaldt til ekstraordinær generalforsamling d. 18. august.

Referat, regnskab og budget er udsendt, og kan også ses her på siden.

Så er det badetid

Opsætning af badebroen d. 18. maj 2019

Det var ikke det bedste vejr, men det regnede dog ikke. 12 -14 friske mænd og kvinder mødte op og fik sat broen i vandet. Vi startede kl. 10 med en kop kaffe, og gik derefter til stranden. Nogle bar og skruede, andre samlede sten og skrabede ruer af trappen, og kl. 13.30 var broen færdig. Klokken 16 havde de første ti personer været i vandet.

Badebroen skal sættes op

Det bliver forhåbentlig sommer igen i år, og så bliver det også badetid.

Vi har planlagt at sætte badebroen op lørdag d. 18. maj. Alle der vil give en hånd med er velkomne, man behøver ikke gå i vandet.

Vi mødes på Bjergkløverstien 14 klokken 10.00 til en kop kaffe. Derefter går vi i gang. Vi beder til vejrguderne og håber på lige så godt vejr som da vi tog broen op. Mød op, hvis du vil være med.

Hilsen Badebrogruppen og Bestyrelsen

Ny hjemmeside

Velkomme til Grundejerforeningen Guldkystens nye hjemmeside.

Vores tidligere web-redaktør ønskede at stoppe, og dermed har vi også skiftet til en nyere platform, som vi selv kan redigere. Vi siger tak til Christina Gdowski for hendes mangeårige hjælp, og hjælp her i overgangsperioden.

Udseendet på siden er ændret, men indholdet skulle stort set være det samme. Oplever I at der er oplysninger eller links I mangler, så send os en mail, så ser vi på det.

Hilsen Bestyrelsen

Drænspuling

Michael Larsen har i dag spulet foreningens dræn. Bestyrelsen var traditionen tro med, løftede dæksler, og så til at alt fungerede som det skulle. Et enkelt sted var der rødder i drænet, men ellers var det jord, sand og sten, som skulle spules ud, så drænene er klar til en måske våd vinter.

I et forsøg på at undgå tilstopning af udløbet fra det østligste dræn er afløbet blevet lagt om. Desværre ser det ud til at vi fortsat jævnligt skal grave det fri, når det har stormet.

Badebroen blev taget op lørdag d. 13. oktober.

Den 13. Oktober blev badebroen taget op

Vi har badebroen som et fælles projekt i grundejerforeningen, siden den blev sat op for første gang i foråret 2018.

Det betyder også, at vi er fælles om at sætte den i om foråret og tage den op igen om efteråret. Første gang var den 13. oktober 2018, hvor der var mødt hele 16 personer op, som ved fælles hjælp fik taget den op på blot 2 1/2 time. Fælles morgenmad og frokost gjorde det til en super hyggelig dag og i øvrigt en af de sidste varme efterårsdage.

Hvis du vil følge med i, hvad der sker med badebroen, så følg badebrosudvalgets side på facebook “Badebro Guldkysten”.

badebro